شیکر باشگاهی چیست؟ + راهنمای خرید انواع شیکر
شیکر باشگاهی یکی از محصولات الزامی برای هر ورزشکار به شمار میرود. ورزشکاران در حین ورزش کردن تشنه میشوند و نیاز به نوشیدن آب یا نوشیدنیهای دیگر خواهند داشت. همچنین ممکن است آنها به مخلوط کردن مکملهای خود و نوشیدن آنها در زمان ورزش کردن نیاز داشته باشند. از همین رو وجود یک شیکر برای هر ورزشکاری لازم به نظر میرسد.
ما در این مطلب تصمیم داریم شما را با انواع شیکر آشنا کرده و نکات مهم در خصوص خرید این محصول را در اختیارتان قرار دهیم. پس همراه ما باشید!
شیکر باشگاهی چیست و چه کاربردی دارد؟
شیکر یک نوع بطری مخصوص باشگاه است که به عنوان میکسر، قمقمه شیکر، شیکر پروتئین و عناوین دیگر هم شناخته میشود. این بطری بیشتر به منظور مخلوط کردن مکملهای پروتئینی مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع کلمه SHAKER از SHAK به معنای تکان دادن بوده و به ابزاری که برای تکان دادن و مخلوط کردن مواد مختلف است اتلاق میشود. داخل این بطری یک توپ، فنر یا همزن قرار دارد که باعث مخلوط شدن مواد داخل آن خواهد شد.
شیکر باشگاهی در انواع مختلفی تولید میشود و ویژگی بارز آن، درب محکم و ضد نشتی است که از خروج مواد داخل آن به بیرون جلوگیری خواهد کرد. این محصولات کاربردهای مختلفی دارند و علاوه بر اینکه برای ورزشکاران بسیار مفیدند، میتوانند توسط همه افراد در منزل و محل کار برای نوشیدن آب یا تهیه انواع نوشیدنیها مثل آیس کافی، اسموتی و… مورد استفاده قرار گیرند.
در بخشهای بعدی مدلهای مختلف شیکرهای باشگاهی را به شما معرفی خواهیم کرد.
انواع شیکر باشگاهی از نظر جنس
شیکرهای باشگاهی همگی از متریال مرغوب و باکیفیتی تولید شدهاند و بدنه و درب بسیار محکمی دارند. این شیکرها را میتوان با توجه به جنس و موادی که برای ساخت آنها به کار رفته، به انواع مختلفی تقسیمبندی کرد که رایجترین آنها عبارتند از:
شیکرهای فلزی
شیکر فلزی از جنس استیل و فولاد ضد زنگ ساخته میشود و به خوبی میتواند نوشیدنی شما را خنک و تازه نگه دارد. به همین دلیل این نوع شیکر بهترین انتخاب برای روزهای گرم سال به شمار میرود. از طرفی هم به دلیل مقاومت بالای این نوع شیکر باشگاهی، خیلی از افراد آن را به انواع دیگر ترجیح خواهند داد.
شیکرهای پلاستیکی
این نوع شیکرها از بهترین نوع پلاستیک ساخته میشوند و هیچ گونه مواد مضری در آنها وجود ندارد. به همین دلیل هم به عنوان شیکر bpa free شناخته میشوند. bpa free جدیدترین نوع پلاستیک است که در آن، مواد مضر bpa حذف شده و هیچ آسیبی به سلامتی انسان وارد نخواهد کرد؛ بنابراین اگر به استفاده از شیکر پلاستیکی علاقه دارید، حتما به وجود برچسب bpa free روی آن توجه کنید.
شیکرهای شیشهای
این شیکرها بیشتر توسط افرادی مورد استفاده قرار میگیرند که تمایل دارند محتویات نوشیدنی خود را به صورت واضح ببینند. شیکرهای شیشهای در برابر هر نوع لکه و بو مقاوم هستند و در استفاده طولانی مدت هم تغییری در ظاهرشان بوجود نمیآید. تولید کنندگان این شیکرها را در محفظهها و کاورهای مخصوص سیلیکونی قرار میدهند تا بر اثر ضربه آسیبی به آنها وارد نشود.
انواع شیکر از نظر مدل و عملکرد
شیکرها را علاوه بر جنس میتوان از نظر نوع عملکرد و ظاهر آنها هم به انواع مختلفی تقسیمبندی کرد. به همین خاطر در ادامه برخی از رایجترین و پرکاربردترین انواع شیکرها را به شما معرفی میکنیم.
شیکرهای یک تکه
شیکر یک تکه همانطور که از نام آن پیداست، ظاهر ساده و یکپارچهای داشته و هیچ مخزن و محفظهای برای نگهداری قرص و پودر روی آن تعبیه نشده است. در داخل این شیک توپ توری یا پلاستیکی کوچکی دیده میشود که به کمک آن میتوانید مکمل و پودرهای خود را به خوبی مخلوط نمایید.
شیکرهای دو تکه
این شیکرها یک مخزن کوچک برای نگهداری پودر و مکملهای ورزشی دارند. به این ترتیب ورزشکاران میتوانند مقداری از پودر و مکملهای خود را داخل این محفظه بریزند و نیازی به حمل قوطی بزرگ مکملهای خود نداشته باشند.
شیکرهای سه تکه
فرق شیکر سه تکه با شیکر دو تکه اینجاست که این نوع شیکر دارای دو مخزن برای نگهداری از قرص و پودر به صورت جداگانه است. اگر مکملهایی که مصرف میکنید متفاوتند میتوانید از این شیکر استفاده کنید.
شیکر نی دار
شیکر نی دار همانطور که از نامش پیداست، دارای یک نی بزرگ بوده که به نوشیدن راحتتر آب و نوشیدنیهای مختلف از داخل بطری کمک خواهد کرد.
شیکر پروتئین
شیکر مخصوص پروتئین یک شیکر کمی پیشرفتهتر نسبت به مدلهای دیگر است. این شیکر به صورت اختصاصی برای بدنسازان طراحی شده و از امکانات جانبی مختلفی مثل واشر سیلیکونی، توری، فنر و… برخوردار است.
شیکر همزن دار
این نوع شیکر دارای یک تیغه مخصوص است که به خوبی تمام محتویات داخل شیکر را با هم مخلوط میکند. از این شیکر میتوان برای تهیه شیرموز، اسموتی و انواع آبمیوه هم استفاده کرد. شیکر همزن دار در دو نوع برقی و باطری خور موجود است.
شیکر فنر دار
داخل این نوع شیکر یک فنر فلزی وجود دارد که این فنر به مخلوط شدن و یکدست شدن نوشیدنی شما کمک خواهد کرد. شما باید بعد از هربار استفاده از شیکر فنر دار، به خوبی آن را بشویید تا پودرها و مکملها بین شیارهای فنر گیر نکنند.
نکات مهم برای خرید شیکر
برای خرید شیکر بدنسازی یا همان شیکر باشگاهی باید به نکات خاصی توجه کنید تا بتوانید بهترین محصول را متناسب با نیاز خود خریداری نمایید. برخی از این نکات عبارتند از:
- به بدنه و جنس محصول دقت کنید که از کیفیت کافی برخوردار باشد.
- اگر از قرص و مکملهای بدنسازی استفاده میکنید، شیکری بخرید که محفظه مخصوص نگهداری قرص داشته باشد.
- مطمئن شوید که درب شیکر به طور کامل چفت میشود.
- شیکری بخرید که در کوله پشتی شما جا شود.
- حجم شیکر را متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.
- سعی کنید حتما از شیکرهای bpa free استفاده کنید که کمترین آسیب را برای شما دارند.
جمعبندی
در این مطلب سعی کردیم در مورد شیکر باشگاهی با شما عزیزان صحبت کرده و انواع آن را مورد بررسی قرار دهیم. همانطور که متوجه شدید، این محصول برای همه افراد یک وسیله کاربردی به شمار میرود. شما میتوانید مطابق با نیاز خود، یکی از انواع آن را خریداری نمایید.
برخی از سوالات متداول
آیا شیکر باشگاهی فقط برای ورزشکاران مناسب است؟
خیر؛ این محصولات به دلیل ویژگیهای خاص خود و کیفیت ساخت بسیار بالایی که دارند، برای تمام افراد قابل استفاده هستند. برای مثال میتوان به ویژگیهایی مثل امکان مخلوط کردن انواع پودرها و مکملها، امکان ساخت انواع قهوه و کافی، امکان ساخت انواع نوشیدنیهای میوهای و . . . اشاره کرد.
شیکر باشگاهی چند نوع دارد؟
این شیکر را میتوان از نظر جنس به انواع پلاستیکی، فلزی و شیشهای تقسیمبندی کرد. از نظر مدل ساخت هم شیکرها در انواع مختلفی همچون یک تکه، دوتکه، سه تکه، برقی، دو مخزنه، مخصوص پروتئین، شیکر bpa free، شیکر نیدار و… ساخته خواهند شد.
- مدیریت
- اردیبهشت 11, 1402
- 391 بازدید